Profielfoto: Tim van der Kroef

Tim van der Kroef (Eigenaar ZAECK)

ZAECK is een éénmanszaak van Tim van der Kroef opgericht in 2015. ZAECK staat voor “Zakelijke Evenementen & Communicatie Kroef”. ZAECK levert voornamelijk diensten in website ontwikkeling, maar is daarnaast ook inzetbaar als freelance eventmanager.

Websites

Het begon bij het up-to-date houden van een vereningswebsite en later het volledig vernieuwen van deze website. De kennis omtrent html, php en WordPress werd steeds uitgebreider en de directe omgeving vroeg om hulp bij het bouwen van websites. Nadat er “klanten” via-via binnen kwamen heeft Tim besloten om een eenmanszaak te openen om zo commerciële klanten te helpen bij het ontwikkelen van websites. De websites worden voornamelijk gemaakt in het gratis CMS programma ‘WordPress’. Hierbij kunnen de klanten zelf hun website aanpassen en bijhouden. De opzet wordt in samenspraak bepaald en kant-en-klaar afgeleverd door ZAECK. Voor updates, back-ups of nieuwe features kan er altijd weer contact worden opgenomen.

Events

Medio 2014 heeft Tim zijn Hbo-opleiding “Media en Entertainment Management” succesvol afgerond. Gespecialiseerd in de (zakelijke) evenementenbranche staat deze young event professional klaar voor het werk. Om freelance aan de slag te kunnen, richt ZAECK zich ook op de evenementenbranche. Met ervaring in het organiseren van bijeenkomsten voor de vereniging en twee stages bij een congresorganisatiebureau is ZAECK inzetbaar voor allerlei opdrachten. Denk hierbij aan het organiseren van bijeenkomsten, het assisteren van eventmanagers, als social media reporter of als host. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!