Profielfoto: Tim van der Kroef
Tim van der Kroef (Eigenaar ZAECK)

ZAECK is een éénmanszaak van Tim van der Kroef opgericht in 2015. ZAECK staat voor “Zakelijke Evenementen & Communicatie Kroef”. Bij de start was de focus dan ook op websites en evenementenorganisatie. Sinds 2020 (het jaar waarin de Coronapandemie overheerste) is het evenementen gedeelte vervangen voor systeemontwikkeling.

Websites

Het begon bij het up-to-date houden van een vereningswebsite en later het volledig vernieuwen van deze website. De kennis omtrent html, php en WordPress werd steeds uitgebreider en de directe omgeving vroeg om hulp bij het bouwen van websites. Nadat er “klanten” via-via binnen kwamen heeft Tim besloten om een eenmanszaak te openen om zo commerciële klanten te helpen bij het ontwikkelen van websites. De websites worden voornamelijk gemaakt in het gratis CMS programma ‘WordPress’. Hierbij kunnen de klanten zelf hun website aanpassen en bijhouden. De opzet wordt in samenspraak bepaald en kant-en-klaar afgeleverd door ZAECK. Voor updates, back-ups of nieuwe features kan er altijd weer contact worden opgenomen.

Projectmanagement

Medio 2014 heeft Tim zijn Hbo-opleiding “Media en Entertainment Management” succesvol afgerond, met specialisaties; (zakelijke) evenementen, ondernemerschap en communicatie. Met ervaring in het organiseren van bijeenkomsten voor de vereniging en twee stages bij een congresorganisatiebureau is ZAECK inzetbaar voor allerlei opdrachten in de evenementenbranche. Denk hierbij aan het organiseren van bijeenkomsten, het assisteren van eventmanagers, als social media reporter of als host. Maar ook voor projectmanagement in ICT transities of softwareontwikkeling.

Systeemontwikkeling

Met ervaringen in databasebeheer heeft Tim voor zijn vereniging een compleet nieuw Claris FileMaker applicatie gemaakt. FileMaker Pro is een low-code platform waarin gemakkelijk een op maat gemaakt systeem gemaakt kan worden. Door de vele mogelijkheden en opgedane kennis werden er steeds meer processen gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. ZAECK biedt dan ook diensten in ontwikkeling, support of trainingen in FileMaker aan. Sinds 2021 werkt Tim bij dé FileMaker specialisten van Nederland. Hierdoor zijn deze activiteiten onder de naam van 4PROCES komen te vallen, met dezelfde service maar betere beschikbaarheid, snellere doorlooptijden en support op alle werkdagen.